Direcționați 2% către Asociaţia Consiliilor Locale Sănătate pentru Almăj

Arhivat in: STIRI,ULTIMELE ARTICOLE |

Spital BozoviciDescărcați formularul pentru direcționarea a 2% către Asociatia Consiliilor Locale Sănătate pentru Almăj

În primul rând se cuvine să mulțumim tuturor celor care, prin direcționarea celor două procente din impozitul pe venit datorat pe anul 2013, au contribuit la susținerea financiară a activităţilor medicale de la Bozovici, prin intermediul Asociației Consiliilor Locale Sănătate pentru Almăj. Fără acest ajutor, situația financiară era una dificilă, dar prin acest gest ați făcut ca să existe activitate medicală la Bozovici.

Primăriile din Valea Almăjului au contribuit, aproape integral, cu cotizația lunară asumată prin hotărârea Consiliilor Locale. Din păcate, primarul comunei Șopotu Nou nu a înțeles că a avea sănătate este mai important decât a avea orice altceva, renunțând la a mai plăti cotizația.

În anul precedent, angajații Consiliului Județean Caraș-Severin au direcționat cei 2% spre Asociația Consiliilor Locale Sănătate pentru Almăj, la fel au procedat și angajații Direcției Sanitar Veterinare Caraș-Severin, angajații APIA Bozovici, angajații postului de Poliție Bozovici, angajații Agenției Fiscale Bozovici, angajații Ocoalelor Silvice din Bozovici și Prilipeț, angajații primăriilor din Valea Almăjului și alți cetățeni de bună credință, almăjeni stabiliți în alte localități.

Trebuie menționat și sprijinul acordat de Direcția Silvică Caraș-Severin precum și susținerea permanentă a Primăriei Bozovici.

Așadar, vă rugăm să susțineți în continuare activitatea medicală de la Bozovici prin directionarea a 2% din impozitul pe care dumneavoastra l-ati platit statului pe anul 2014. Descărcați și completati formularul 230.

Formularul trebuie completat cu datele personale, trebuie datat și semnat, iar apoi trebuie depus  la registratura organului fiscal de care apartineti(organul fiscal in a carui raza teritoriala contribuabilul isi are adresa de domiciliu), până la data de 25 mai 2015.

Formular 2% Asociatia Consiliilor Locale Sanatate pentru Almaj

4 Raspunsuri la Direcționați 2% către Asociaţia Consiliilor Locale Sănătate pentru Almăj

 1. Acest efort colectiv al Almajenilor catre sustinerea Spitalui Bozovici este admirabila si exemplara.Dovedeste maturitate civica,dovedeste constinta apartenetei de loc(identitatea almajana).Personal,la urmatoarea vzita in Almaj voi cauta sa fac o donatie catre spital.

  alexandru nemoianu
  8 ianuarie 2015 la 17:38
  Răspunde

 2. Deoarece sunt unul din sustinerea acestei idei ca tate Primariile din V.Alajului sa contribuie la mentinerea activitatii
  spialului din Bozovici,fvoi contribui la sosire in tara cu cota de 2 la sua pe impozitul pentru pensia pe anul 2014 si
  2015.
  Cu stima ing.Mateiu L.

  Mateiu
  9 ianuarie 2015 la 2:25
  Răspunde

  • Va multumim!

   PETRO
   10 ianuarie 2015 la 12:55
   Răspunde

 3. Interesul viu in Spitalul Bozovici si vointa localnicilor si primariilor din zona reprezinta un fenomen admirabilDincolo de rezultatul practic: mentinerea Spitalului,se dovedeste din nou vointa de a fi a Almajului,vointa lui de a continua in matca sa istorica milenara.

  alexandru nemoianu
  11 ianuarie 2015 la 18:13
  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.