Balul Văii Almăjului

Arhivat in: STIRI,ULTIMELE ARTICOLE |

Balul Vaii AlmajuluiPrimariile si Consiliile Locale din Valea Almajului in colaborare cu Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Caras Severin  organizeaza, vineri, 06.decembrie.2013, ora 19, la Complexul Sfinxul Banatean din Baile Herculane,   BALUL VAII ALMAJULUI. Atmosfera va fi intretinuta de solistii alamajeni de muzica populara Nicu Novac, Florin Pistrila si Catalina Paslea , alaturi de tinere talente almajene. Evenimentul va fi moderat de Nicu Surulescu, realizator emisiuni tv. Parteneri media vor fi Tvt’89, Radio Resita, Radio Timisoara, Vest TV.

Costul unui meniu complet este de 80 lei/persoana, iar rezervari se pot face la sediile primariilor din Valea Almajului sau la receptia Complexului Sfinxul Banatean. Informatii suplimentare se pot obtine la nr. de telefon 0255/523050 sau 0723203170.

Un raspuns la Balul Văii Almăjului

  1. O excelenta idee si initiativa.Orice actiune avand ca scop mai buna intelegere a unui „loc” si promovarea identitatii si personalitatii unei „tari” romanesti(si inca si mai mult, a ALMAJULUI) este laudabila.

    alexandru nemoianu
    23 noiembrie 2013 la 15:05
    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.