Victorii pentru ACS Nera Bozovici

Arhivat in: SPORT,ULTIMELE ARTICOLE |

ACS NERA BOZOVICI 2015Echipele de fotbal ale Clubului Sportiv Nera Bozovici au obținut două victorii spectaculoase, prin evoluțiile scorurilor și desfășurarea jocurilor.

Echipa de seniori a întâlnit lanterna roșie, echipa Voința Răcășdia. Cu numeroase absențe în formula obișnuită de start, formația din Bozovici a avut un meci mult mai greu decât se aștepta, oaspeții practicând un joc destul de bun. În prima parte a meciului, scorul a fost egal, 0-0, deși Nera a ratat câteva ocazii mari, cei din Răcășdia având și ei două șanse de a marca.

Partea a doua a jocului a fost mult mai atractivă, oaspeții deschizând scorul în urma unui contraatac reușit. Era un moment greu pentru formația gazdă, al carei joc lăsa de dorit, dar, în astfel de situații, ai nevoie de ieșirea la rampă a jucătorilor cu caracter și experiență. Iapă Ionuț, fotbalistul venit la Bozovici din liga a patra a județului Timiș, cu origini la Dalboșeț, a reușit să înscrie golul egalizator printr-o frumoasă execuție din lovitură liberă, readucând încrederea de care echipa avea nevoie. A fost momentul care a declanșat iureșul gazdelor, jocul curgând într-o singură direcție, dominarea categorică a celor de la Nera fiind concretizată prin cele două reușite ale lui Bîta Florin. De consemnat ar fi și șutul în bară a lui Simion Călin, în urma unei frumoase acțiuni individuale precum și ocazia lui Ilia Draghici, al cărui șut, din unghi, a trecut milimetric pe lângă poarta oaspeților.Iapă Ionuț

O victorie muncită, în urma unui joc nu tocmai reușit în prima repriză, dar absențele din echipă, poate și zilele de rugă de la Moceriș, posibil să fi fost cauza unei evoluții care, până la urmă, a adus încă trei puncte pentru ACS Nera Bozovici. Scor final, 3-1 pentru almăjeni care rămân în continuare pe locul 5 în clasament. Elevii principalului Sorin Mareșescu și secundului Nicu Marin au programat următorul meci în Clisura Dunării, la Berzasca, reîntalnirea cu proprii suporteri fiind programată sâmbăta viitoare.

Remarcabilă evoluția lui Iapă Ionuț, a lui Bîta Florin și Cosmin Chiurtu. Lipsește în continuare Petru Bumbac, student la Facultatea de Mecanică din Timișoara și care se pregătește pentru faza națională a olimpiadei la disciplina Rezistența Materialelor. De asemenea, lipsește Aurelian Zsollei, nerefăcut în urma unui accident rutier. Țira Clemente și  Dragilă Cristi sunt și ei pe lista indisponibililor.

ACS NERA BOZOVICI :

Farago-Chiurtu, Adamescu I., Koschling, Simion Ilie-Bîta, Iapă, Ungureanu, Ursu(Draghici)-Vladulescu(Simion Călin), Bolvanescu(cpt.)

Pe bancă : Almăjanu, Marin

ACS NERA JUNIORI CÎn al doilea meci al zilei, de pe stadionul din Bozovici, echipa de juniori C a clubului bozovicean s-a impus cu scorul de 4-2 în disputa cu Gloria Reșița, după ce oaspeții au deschis scorul.20150425_163832

Sâmbăta fotbalistică de pe Stadionul Nera s-a încheiat prin antrenamentul piticilor pregătiți de Adi Negru.

 

Un raspuns la Victorii pentru ACS Nera Bozovici

  1. Activitatea sportiva din Bozovici si reamrcabilul comportament al echipelor de fotbal sunt motiv de mandire pentru Almajul in plina renastere.”Minte sanatoasa in trup sanatos”!

    alexandru nemoianu
    26 aprilie 2015 la 15:47
    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.