STIRIULTIMELE ARTICOLE

Târg-expoziţie de animale şi produse agricole

Targ BozoviciPrima ediţie a târgului-expoziţie de animale şi produse agricole a avut loc la Bozovici, astazi 13 aprilie 2014. Organizat de Primaria si Consiliul Local Bozovici  impreuna cu Camera Agricola Caras-Severin, targul-expozitie a reunit sute de persoane:  vanzatori, cumparatori dar si privitori. Pe fundalul muzical al Fanfarei din Bania si prin mirosul imbietor al micilor de pe gratare, actiunea, inceputa de dimineata, a durat pana la orele pranzului. La final s-au acordat premii si diplome, toti cei prezenti declarandu-se multumiti.

Intr-o zona in care agricultura a fost si va ramane  principala ocupatie a oamenilor, astfel de targuri vin in sprijinul producatorilor dar si in cel al cumparatorilor, fiind si un bun prilej de a se informa sau de a schimba idei pe aceasta tema.

no images were found

Comments (4)

  1. Foarte frumos targul! Felicitari pentru organizatori!

  2. foarte frumos ,felicitari carasenilor

  3. Hristos a Inviat!
    Informatie exceptionala si relizare remarcabila.Este modul in care Almajul poate creste economic fara sa isi schimbe infatisarea.Dar lauda speciala merita galeria foto,galeria de imagine.
    Fotografiile surprind in mod eminent nu numai evenimentul in sine dar,mai ales,aspectul omenesc,atmosfera.Din suflet as dori ca autorul sa adune la un moment dat aceste imagini si altele intr-un albumAr fi o marturie istorica si de suflet exceptionala.

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.