STIRIULTIMELE ARTICOLE

Compania Delphi caută forţă de muncă în Valea Almăjului

Oferte DelphiCompania Delphi Packard din Moldova Nouă organizează miercuri, 25 februarie 2015, ora 10, la Primăria Bozovici, o întâlnire prin care prezintă ofertele de angajare pentru cei care sunt dispuşi să lucreze în cadrul companiei.

Delphi şi-a extins capacitatea de producţie şi se află în căutare de forţă de muncă, fiind vizată şi forţa de muncă din Valea Almăjului.

UPDATE:

Reprezentanţii Delphi au fost prezenţi la Bozovici, făcând o prezentare a ofertelor de muncă disponibile pentru fabrica de la Moldova Nouă. Astfel, pachetele salariale sunt cele prezentate în imaginea din articol, la care se adaugă transportul gratuit la şi de la locul de muncă. Se are în vedere traseul Bozovici-Şopotu Nou-Cărbunari- Moldova Nouă(60 km), fiind disponibile apoximativ 200 de locuri de muncă, repartizate pe trei schimburi:6-14, 14-22 şi 22-6. Cei care doresc să ocupe un loc de muncă pentru această companie trebuie să completeze o cerere, disponibilă la secretariatul Primăriei Bozovici, după care vor fi contactaţi de reprezentanţii Delphi. Va urma un interviu, apoi testele medicale, dupa care, pentru cei admişi, se va face angajarea.

O nouă întâlnire cu cei care sunt interesaţi de ofertele Delphi va avea loc marţi, 3 martie 2015, ora 10, la Primăria Bozovici.

 

Comments (1)

  1. e super tare oferta.

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.