STIRIULTIMELE ARTICOLE

Se extinde activitatea medicală la Bozovici

Spital BozoviciÎncepând de marţi, 10 martie 2015, în cadrul clădirii spitalului din Bozovici va funcţiona un cabinet de neurologie, deservit de dr. Curescu Adriana. Cabinetul va fi deschis în fiecare zi de marţi, între orele 14:30 – 17:30.

Şi pentru pacienţii cu afecţiuni pulmonare va fi prezent un medic specialist, tot în fiecare zi de marţi şi tot din data de 10 martie, începând cu ora 10.

Cât de curând, Asociaţia de Binefacere Pro-Vitam din Reşiţa va deschide, în incinta spitalului din Bozovici, un centru de terapie ocupaţională şi recuperare destinat persoanelor cu afecţiuni neuropsihomotorii.

Toate aceste activităţi sunt rezultatul colaborării dintre Primaria comunei Bozovici, Asociaţia Consiliilor Locale Sănătate pentru Almăj şi Spitalul Judeţean din Resiţa. Astfel, chiar dacă închiderea activităţilor spitalului nu poate fi înlocuită, există activitate medicală, există interes pentru asigurarea şi dezvoltarea serviciilor medicale în Valea Almăjului.

Transmiteţi mai departe această informaţie pentru a ajunge şi la cei care nu au acces la internet şi nu uitaţi să direcţionaţi 2% pentru activitatea medicală de la Bozovici. Descarcati de aici formularul 230.

 

 

Comments (1)

  1. O veste foarte buna.Grija pentru sanatatea oamenilor manifestata de Primaria Bozovici merita toata lauda.

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.