STIRIULTIMELE ARTICOLE

S-a deschis magazinul Profi Loco din Bozovici

Mai ieftin, mai bun, mai aproape ! Acesta este mesajul care te întâmpină la supermarketul Profi Loco din Bozovici, deschis pentru prima dată, astăzi, 28 noiembrie 2015, la parterul cladirii fostului hotel Minis din Bozovici. După oficierea slujbei de sfinţire de către preotul Cherescu Ion, a vorbit doamna Monica Udrea, din partea companiei Profi, aceasta aducând mulţumiri tuturor celor implicaţi în realizarea acestui obiectiv. Primarul comunei Bozovici, Stoicu Adrian Sergiu, a transmis un bun venit celor de la Profi în localitatea Bozovici, tăind pangliga de deschidere a magazinului din Bozovici, alături de doamna Monica Udrea.

În timp ce în interiorul magazinului se oficiau aceste festivităţi, afară s-a adunat tot mai multă lume, dornică să facă cumpărături de la noul supermarket. La ora 10, magazinul Profi Loco din Bozovici a fost deschis oficial, primii clienţi beneficiind, pe lângă ofertele promoţionale, de cadouri din partea organizatorilor. Evenimentul de deschidere a supermarketului Profi Loco din Bozovici a fost coordonat de domnul Claudiu Gavra.

Loco este noul concept al companiei Profi şi se adresează cumpărătorilor din zonele rurale. Prin deschiderea supermarketului Profi Loco de la Bozovici, toţi locuitorii din Valea Almăjului au posibilitatea de a face cumpărături de calitate la preţuri mai mici. De asemenea, deschiderea Profi Loco la Bozovici a adus şi 15 locuri de muncă.

Comments (2)

  1. Deschiderea acestui magazin este parte din trecerea Almajului in veacul XXI-lea.O trecere care arata,pana acuma, bine.Este vorba de modernizare insotita de pastrarea identitatii si traditiei.Nadajduiesc ca aceasta dezvoltare va continua sub cele doua semne amintite anterior.

  2. De 41 de ani de cand mi-am castigat un salariu, adaugand si 6 ani de pensie, am facut cumparaturi de la diferite magazine. Pana de curand, nu am avut parte sa suport rusinea de a fi controlat,ca un infractor,la esirea dintr-un magazin. In data de 30.03.2017 0ra 10-28-23 cu BF.61,platesc suma de 42,85 lei si ma indrept spre esirea din magazinul PROFI Bozovici. Am parte de neplacuta surpriza ca agentul de paza sa-mi spuna ca a primit un telefon si ca am fost vazut bagand ceva in buzunar.In prezenta sefului de magazin, dl.Ruva Caius, am scos tot ce aveam prin buzunare(doar bani, telefonul mobil,cheile de la masina, bonul fiscal si un biletel pe care aveam trecute cumparaturile ) fara a se gasi vreun produs sustras din magazin. Am primit scuze de la cele doua persoane atentionandu-le ca acestea nu pot acoperi rusinea si deteriorarea imaginiimele in fata cumparatorilor prezenti in magazin. Solicit din partea dvs.sa-mi comunicati adresa firmei care se ocupa de supravegherea magazinului, pentru a face demersurile necesare in vederea recastigarii imaginii avuta anterior. Va multumesc. Astept raspunsul dvs. pe e-maill sau pe adresa: Blanaru Dionisie, Prilipet Nr.252, CP 327042.

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.