STIRIULTIMELE ARTICOLE

Recital de vară la Bozovici

Spectacol BozoviciAcademia de Muzică Gheorghe Dima şi Fundaţia Culturală TerrArmonia din Cluj Napoca prezintă, luni, 29.iunie.2015, ora 19, în Parcul Central sau la Căminul Cultural din Bozovici(în funcţie de starea vremii),  spectacolul intitulat „Recital de vară” susţinut de Ansamblul de Muzică Tradiţională Românească ICOANE, condus şi instruit  de prof. univ. dr. Ioan Bocşa şi lect. univ. dr. Alina Stan.

În program, folclor muzical din zona Banat. Invitaţi : Traian Jurchela, Formaţia de dansuri vechi din Bozovici şi Fanfara din Bănia.

Parteneri : Primăria Bozovici şi Asociaţia Culturală Izvoare Almăjene. Intrarea este liberă.

Comments (2)

  1. super in sfarsit mai vedem si noi ceva frumos ca ne am saturat de manele si parvenitii lor ai muzicii populare. talentul este talent iar manelele apartin turciei si restului asiei clar nu e a poporului roman. asta sa nu mai spunem ca vai de vocea lor de chinuiti ca doar nu oricine are forta de a canta pur si simplu ai nevoie de scoala ca sa poti fi cu adevarat muzician iar adi minune si restul de manelisti doar sint niste profitori care se duc si le zice asa frumos o .. periuta de cantec.. pentru cei care au bani sa le dea si lor si mai ales profita de prostia lor si ii jumulesc de bani. ceea ce nu se poate cu cei care au talent de a fi muzician.super idee ca din nou vine la bozovici adevarati muzicieni.

  2. Admirabila initiativa.Almajul,poate cea mai autentica si mai puternica vatra de identitate romaneasca,continua impresinanta renastere culturala.Prezenta lui Ioan Bocsa,acest titan al artei populare romanesti,este un mare castig.

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.