STIRIULTIMELE ARTICOLE

Proiecte in derulare la Bozovici

In cadrul Programului National de Dezvoltare Locala (PNDL) a fost avizat, de catre comisia tehnica de evaluare din  Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, proiectul intitulat „Modernizare strazi in comuna Bozovici, judetul Caras-Severin”.  Acesta este un proiect care prevede asfaltarea a 2,5 km strazi in Bozovici si 2,5 km strazi in satul apartinator Prilipet. De asemenea, sunt incluse in acest proiect si aproximativ 7 km rigole de scurgere a apelor pluviale, iar acolo unde este cazul se va asigura accesul la proprietati. Valoarea totala a proiectului este de 4.400.000 lei, inclusiv tva. In cel mai scurt timp urmeaza semnarea contractului de finantare si incasarea primei transe, necesara pentru intocmirea proiectului tehnic.

In data de 19 .05.2014 a avut loc la Bozovici vizita in teren pentru proiectul „Modernizare parc central in comuna Bozovici”, proiect derulat prin masura 3.2.C, FEADR. Urmeaza semnarea contractului de finantare si demararea procedurilor pentru achizitia de lucrari. Valoarea totala a acestui proiect este de 40 mii euro.

Pe masura 3.2.C, FEADR, s-a semnat contractul de finantare pentru proiectul “Reabilitare scoala cu cls.I-IV Bozovici”, valoarea proiectului fiind de 40 mii euro. Acest proiect se afla in faza de achizitie pentru lucrari.

Un alt proiect, tot din fonduri europene, care a fost aprobat si a carui valoare se ridica la suma de 400 mii euro, este cuprins in cadrul masurii 322d si prevede refacerea podului peste paraul Bozovici si a doua podete de pe DC 44, din interiorul localitatii Bozovici. Si acest proiect este in faza de licitatie pentru lucrari.

Comments (2)

 1. Hai sa fie intr-un ceas bun, proiectele sa progreseze rapid si nu peste mult timp sa fie alt articol despre terminarea lor. Cu poze, bineinteles, pentru cei care nu ajung sa le vada prea curand.

 2. Foarte util,si frumos din partea administratiei primariei de a realiza lucrari folositoare populatiei.
  Eu ca fost un om de productie,consider ca ar fi bine a se folosi proiecte si in domeniul de a sevaduce profit,nu sa
  stea primaria cu mana intinsa de aprimi fonduri de la judet.(rog a se citi si comentariul subsemnatului la problemele
  de turism)Din cele ce le-am mai citit a reesit ca in judetul Timis strainii sunt interesatimpentru productia de alune,
  oare primaria nu poate sa planteze pe dealurile din proprietatea ei aluninsaunalte fructe de padure?
  Ma opresc aici ,solutii sunt si sunt convins ca actuala administratie le vor aplica.
  Cunstima din America

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.