STIRIULTIMELE ARTICOLE

Proiect finalizat la Bozovici

20150803_113538Finanţat din fonduri europene, în cadrul măsurii 322d, proiectul de refacere a două podeţe de pe DC 44 şi a podului peste pârâul Bozovici, din interiorul localităţii Bozovici, a fost finalizat. Atât circulaţia rutieră cât şi cea pietonală se desfăşoară în condiţii normale. Autorităţile locale mulţumesc cetăţenilor pentru înţelegerea şi rabdarea de care au dat dovada, disconfortul creat de şantierele în lucru fiind acum înlocuit de infrastructura moderna, de care ne folosim cu toţii. Exigenţa condiţiilor impuse de cei care gestionează fondurile europene precum şi seriozitatea beneficiarului şi a constructorului au făcut ca termenul de finalizare să fie devansat cu câteva luni.

Comments (2)

  1. Adevarul este ca asemenea imbunatatiri „mici” au o semnificatie deosebita; imbunatatesc calitatea vietii de zi cu zi.Primaria merita felicitari.

  2. Chiar daca nu tine de primarie, tine de Almaj, podul nou peste apa Rudariei il vom trece oare in viata asta? Lucrurile s-au miscat repejor pentru o constructie de mari nevoi, undeva pe un deal, dar pentru un pod peste care trec Almajenii si oaspetii acestei regiuni… Pacat. Pacat. Pacat.

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.