ULTIMELE ARTICOLE

Memoriu

Toti cei care doriti sa va impotriviti proiectului de distrugere a râului Nera, a ecosistemului şi a mediului înconjurator, prin construirea de microhidrocentrale pe cursul acestuia, va rugam sa descarcati tabelul, sa il completati cu datele Dvs, sa il semnati, alaturi de membrii familiei, de prieteni sau cunoscuti, apoi sa mi-l inmanati cat mai rapid, pentru a fi dus pe masa doamnei Ministru a Mediului, Apelor si Padurii.
Acest tabel poate fi semnat de catre oricare cetatean roman, indiferent de domiciliu.
Va rugam, cei care descarcati de pe net tabelul sa nu il numerotati, pentru ca va fi numerotat dupa ce vor fi adunate toate tabelele.

Tabelul completat poate fi trimis și pe adresa de email : petricazamela@yahoo.com

Pr. Petrica Zamela

 

Comments (3)

 1. Este absolut necesar ca un numar mare de oameni sa semneze acest memoriu.
  Acest lucru este inca mai necesar acuma cand,in urma Adunarii Populare de la Prigor din 16 Februarie,2016,celor care promovau acest act sinistru li s-a taiat mana dreapta.
  CU NOI ESTE DUMNEZEU!

 2. Nu cred ca D-zeu este pro taiat maini drepte ori maini stangi ori pentru violenta. D-zeu iti da, dar nu iti baga si in traista, noi spunem NU acestui proiect caci acest proiect este ilegal cf cu legile existente (vezi aici: http://www.wwf.ro/resurse/comunicate_de_presa/?261610%2FScrisoare-cu-referire-la-Studiile-privind-impactul-asupra-mediului-pentru-proiectele-Construire-microhidrocentral-Nera-1-Nera-21-i-Nera-22). Noi trebuie sa ne asiguram ca sunt respectate aceste legi (sunt suficienti cei care se asigura sa fie incalcate) si ca nu se construieste nimic. Asigurandu-ne de acest fapt, vom invinge, si avem sanse, altii au facut-o deja (vedeti aici: http://www.tarcu.ro/resurse/studii-de-caz/caz-microhidrocentrale-mhc-alset-energy si aici: http://adevarul.ro/news/eveniment/povestea-omului-convins-comisia-europeana-abuzurile-autoritatilor-cazul-micro-hidrocentralelor-fagaras-1_557e96c5cfbe376e354b0fb1/index.html). Pe de alta parte, stateam si ma gandeam in timpul dezbaterii de la Prigor cum de am lasat in acesti 26 de ani sa ni se fure padurile si cat de ipocriti sunt unii care au mers si au vinat toate animalele (ma rog, braconaj e termenul potrivit) si o mai fac si acum, iar atunci, la Prigor, erau toti cu gura mare ca se distruge natura… Trist, cat de schimbator, ipocrit si de nepasator este omul…

 3. Absolut adevart.
  Este tragic modul in care avutia comuna a Vaii Almajului a fost delapidata vreme indelungata.Dar cred ca este bine ca s-a pus inceput bun.
  Oamenii incep sa se opuna jafului si sa spuna NU celor ce incalca legea.
  PS Formularea „au taiat mana dreapta” era strict retorica,cu sensul de „a fi fost opriti”.Nici vorba de indemn la violenta.Calea legala,cu si prin lege,este singura acceptabila.

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.