SPORTULTIMELE ARTICOLE

Medalii pentru tinerii karateka almăjeni

Karate 5În data de 02.05.2015 clubul O-KA-DO din Hunedoara  a organizat prima editie a competitiei Cupa Huniazilor, la care au participat peste 300 de sportivi din 5 judete. Concursul s-a desfasurat la Sala de Sport a Colegiului National de Informatica Traian Lalescu din oras. La competiţia de la Hunedora au participat şi sportivi din Valea Almăjului, legitimaţi la Clubul Sport Star din Anina, urmând ca până la următoarea competiţie, ce se va desfăşura la Anina, sportivii din Bozovici să concureze sub culorile Asociaţiei Clubul Sportiv Nera din Bozovici.

Medalii: locul I – Suveti Ramona(Bozovici), Smeu Robert(Bozovici), Gheralia Darius (Anina), echipa de fete 8-9 ani : Moise Doria(Bozovici) si Visovan Irina(Anina)  si echipa de fete 10-11 ani : Becia Oana(Bozovici), Cracoşin Lia(Bozovici) si Suveţi Ramona (Bozovici).

Locul II – Stanciu David(Bozovici), Zahapschi Petrica(Bozovici), Zgaverdea Mihai(Anina), Visovan Irina(Anina) si echipa de fete 12-13 ani : Csomos Flavia(Bozovici), Toma Sandra(Bozovici) şi Ciosa Ani(Bozovici).Karate 2

Locul III – Cracosin Lia(Bozovici), Manea David(Bozovici), Moise Doria, Smeu Robert(Bozovici), Stanciu Vlad(Bozovici), Suveti Adorian(Bozovici),Toma Sandra(Bozovici), Ciosa Ani(Bozovici) şi Ciocloda Paul(Bozovici).

În total s-au obţinut 19 medalii, sportivii almăjeni comportându-se meritoriu, rezultatele fiind rodul muncii lor şi al antrenorului Marian Meşinschi.

Într-un an de activitate, sportivii almăjeni au adunat peste 100 de medalii, iar la Campionatul Scolar de la Oradea s-au clasat pe locul  3 pe cluburi, in conditiile in care numarul participantilor de la celelalte cluburi este mult mai mare(chiar si 50 de membri).

Urmatoarea competitie pentru care se pregatesc sportivii din Bozovici este Cupa Stelele Aninei, în 16 mai 2015, unde vor participa si sportivi din Bosnia, Serbia şi Ungaria.

Comments (4)

 1. Am ramas impresionat.In Valea Almajului sa existe o echipa de karakte,specifica competitie de amploare fiind footbalul.
  Bravo pentru componentii echipeinsi in mod special felicitari pentru antrenor si pentrunsustinatori.
  Deoarece ma intereseaza in mod special activitatea noului Club Nera Bozovici rog ca pe aceasta cale sa se preznte
  componenta conducerii,echipele din activitate si antrenorii.
  Cu stima,Mateiu din America

  • Domnule Mateiu,incerc sa va raspund in masura in care detin informatiile referitoare la club.Presedinte este domnul Silviu Velcota,vicepresedinte domnul Tudor Dan si exista inca trei membrii fondatori.Dupa cum ati remarcat,sportul traditional este fotbalul,insa de anul trecut din martie s-a format si o echipa de karate,antrenata de antrenorul si arbitrul international Marian Mesinschi,cel care are de aproximativ 10 ani un club la Anina,cu rezultate deosebite in competitii nationale si internationale,inclusiv campioni mondiali si europeni.In urma selectiei naturale,au ramas 25 de sportivi care se pregatesc la club,cativa dintre ei fiind selectati sa reprezinte Romania in luna noiembrie la Campionatul Mondial,la Maribor,in Slovenia,ceea ce reprezinta cea mai mare realizare sportiva a Vaii Almajului de pana acum,cred eu.Despre fotbal nu stiu sa va spun prea multe,domnul Silviu Velcota este cel mai in masura sa va raspunda.

 2. O remarcabila afirmare a tinerilor almajeni.”Minte sanatoasa,in trup sanatos.”

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.