ULTIMELE ARTICOLE

La mulți ani, prieteni buni !

Repere AlmajeneÎn gândul  trecerii dintre ani, doresc să transmit celor care urmăresc Repere Almăjene cele mai sincere și curate urări.

Repere Almăjene este parte din mine, este compus din voi, este produs de frumusețe a locurilor și a oamenilor din Țara Almăjului.

În jurul acestor pagini electronice există dorința de a dezvolta, de a extinde sfera de informații și, bineînțeles, de a forma o echipă Repere Almăjene.

Mulțumesc celor care s-au exprimat prin intermediul site-ului Repere Almăjene, dar și celor care au citit sau au urmărit materialele foto-video.

Un semn de apreciere a fost like-ul lăsat pe pagina de facebook, aceasta fiind o sursă complementară la conținutul foto al site-ului.

Bucurați-vă de anul 2016, să aveți sănătate și iubire. La mulți ani, prieteni buni !

Silviu Velcotă

Comments (3)

  1. La mulți ani pentru cei care se ocupa de REPERRE ALMAJENE ,colaboratorilor si cititorilor.Multa fericire,iubire si
    sănătate.
    Va doresc de aici din America ,-Mateiu Lucian

  2. „Repere Almajene” este mai mult decat o excelenta pagina de informare;este o manifestare de dragoste intr-o lume care are nesfarsita nevoie de dragoste.
    Valea Almajului,acest loc aproape unic in lume si cu siguranta exemplar pentru spatiul romanesc,este reflectat in „Repere Almajene” viu,vibrant,vesnic.
    Din toata inima doresc lui Silviu Velcota,si la tot si toti cei pe care el ii are dragi,sanatate,bucurie,putere de munca si mai ales;NADEJDE,CREDINTA SI DRAGOSTE.

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.