STIRIULTIMELE ARTICOLE

Imagini de la Balul Văii Almăjului

Desfasurat sub titlul de Balul Vaii Almajului, evenimentul  a fost mai mult un spectacol de televiziune, inregistrarile putand fi urmarite in perioada Sarbatorilor de Iarna pe postul de televiziune Vest TV Resita. Fiind la prima editie, numarul participantilor nu a fost foarte mare dar, odata cu desfasurarea sa in Valea Almajului, cu siguranta ca Balul Vaii Almajului se va bucura de o prezenta numeroasa.

Foto : Balan Gheorghe

 

Comments (7)

 1. Frumos.. Orice are un inceput si probabil ca odata mutat in Valea Almajului prezenta va fi mai numeroasa. Poate o organizare prin rotatie in fiecare localitate a Vaii Almajului ar avea un succes mai mare, asta bineinteles daca exista si locatii cu capacitate pentru un asemenea eveniment.

  • Urmatoare editie(a-II-a) se va desfasura, anul viitor, la Eftimie Murgu. Acolo exista o sala de mare capacitate care poate gazdui un astfel de eveniment.

 2. buna seara,sunt dora din timisoara,dar de origine din orsova..particip de fiecare data cu familia la balul almajenilor din timisoara si mai putin la balul mehedintenilor,pt ca ma simt mai aproape de banateni..si caraseni..vroiam sa ajungem si la herculane la balul vaii almajului,dar am inteles ca este dedicat doar celor din almaj!?!..puteam petrece alaturi de ei,indiferent de zona,mai ales ca ati spus ca prezenta nu a fost asa numeroasa si locuri erau suficiente!..nu stiu a cui a fost initiativa organizarii acestui eveniment,dar merita toate laudele macar pt programul artistic(nicu novac,mirela pistrila,catalina paslea,florin pistrila..adevarati almajeni)..si poate o sa ne vedem la o urmatoare editie,asa cum spuneati..chiar in almaj!..Sarbatori fericite!

  • Chiar daca se afla sub administrare mehedinteana, Orsova a fost si este parte din Banat. Felicitari pentru cum ganditi si cum simtiti ! Au fost unele probleme de comunicare si mediatizare, dar asa este orice inceput. Programul a fost dedicat celor din Almaj dar era deschis si celor care nu sunt din Almaj. Sunteti asteptata cu drag, impreuna cu familia, la editia urmatoare.

 3. Fara indoiala ca Balul almajenilor trebuie sa aiba locatia in Almaj. Nici la Timisoara, nici la Baile Herculane, nici la Orsova. Locul acestei manifestari de suflet este Valea Almajului. Numai aici ne putem etala traditia si obiceiul locului de care almajenii sunt atat de mandri. Eu sunt ardelean dar dati almajenilor ocazia sa se afirme. Au cu ce ;i ce este mai frumos au cu cine!
  Va asteptam anul viitor in Almaj. Sarbatori fericite si La multi ani tuturor romanilor ori unde s-ar afla pe Mapamond.
  Gh. Rancu Bodrog.

 4. Cu adevarat Balul Vaii Almajului ar trebui sa aiba loc in Valea Almajului si ar trebui sa se transforme intr-un „pelerinaj” al celor care se trag din Almaj si care iubesc Almajul.Oricum inceputul este foarte bun si din nou cinste si lauda site-ului reperealmajene

 5. As dori sa stiu cui apartine initiativa organizarii Balului Vaii Almajului la Baile Herculane si-apoi chiar in acea frumoasa vale?
  Vreau sa-i transmitem organizatorului,atat eu cat si colegii mei,toata stima si pretuirea noastra!
  Daca se poate sa ne facilitati prin intermediul site-ului d-voastra,chiar o contactare directa!
  Sarbatori fericite!
  La Multi Ani!

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.