STIRIULTIMELE ARTICOLE

Furtună de proporții la Bozovici

O furtună cum nu s-a mai văzut, după cum spuneau și cei mai în vârstă, s-a abătut asupra Bozoviciului în dupa amiaza zilei de 25 iunie 2014. Acoperisurile multor imobile au fost afectate, toate masinile care au fost in calea furtunii au avut de suferit, Parcul Central arăta ca după un bombardament, iar casele care s-au aflat pe directia vântului au fost ținta gloantelor de grindina. Pe unele strazi si trotuare au ajuns crengi de copaci, țigle zburate de pe acoperișuri sau sticla geamurilor care nu a rezistat loviturilor puternice. Apa a inundat si ea unele strazi si a patruns si in casele oamenilor, drumurile au avut de suferit si ele, existand blocaje rutiere din cauza copacilor cazuti pe suprafata rutiera. De asemenea, multe fantani au fost inundate, apa nemaifiind potabila, iar culturile agricole din raza de actiune a furtunii sunt compromise. Vântul foarte puternic si grindina de dimensiuni considerabile au facut cele mai mari pagube, localitatile cele mai afectate fiind Bozovici, Prilipet, Bania si Eftimie Murgu.

Comments (3)

  1. Cunoasteti si vedeti ca Eu sunt Dumnezeu care opresc pornirile si smeresc mandriile voastre…

  2. Fenomene meteo aberante.Cu mare parere de rau aflu de necazul din Almaj.Este un prilej in care omenia trebuie aratata si in care toti cei in nevoie trebuie ajutati,macar cu o vorba buna.
    Doamne apara-i pe Almajeni!

  3. Imi pare nespus de rau sa vad asemenea dezastru..Comuna Bozovici, o comuna foarte frumoasa si moderna, strajuita de cele 4 cruci din „Dealul Calvarului”, impresioneaza prin asezare si frumusetile locului..sper sa le dea Dumnezeu putere almajenilor sa treaca cu bine peste urmarile furtunii:(

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.