Final de sezon merituos pentru ACS Nera Bozovici

Arhivat in: SPORT,ULTIMELE ARTICOLE |

NERA BOZOVICIUltima etapă din turul campionatului ligii a-IV-a de fotbal a judeţului Caraş-Severin a readus echipa din Bozovici pe podium, după formaţiile CSM Şcolar Reşiţa şi AS Voinţa Lupac, în urma victoriei reuşite împotriva echipei CS FC Caransebeş 1913 II.

Minutul 13 a fost cu ghinion pentru gazde, oaspeţii deschizând scorul prin autogolul lui Bumbac, acesta, în dorinţa de a respinge un balon şutat, a lovit defectuos mingea care a poposit în poarta apărată de veteranul Marin. Aceasta a fost şi singura fază notabilă realizată de cei din Caransebeş în prima repriză. Cum era de aşteptat, ACS Nera a pornit cursa de urmărire şi ocaziile au apărut la poarta lui Cristi Birăescu, dealtfel goalkeeperul caransebeşean fiind şi portarul primei echipe, cea care evoluează în liga a-II-a.

Gică Bolvanescu a marcat golul egalizator pentru Nera, în minutul 20, după o pasă primită de la Iapă şi un şut la colţul lung. Tot Bolvanescu a avut cea mai mare ocazie de gol a primei reprize, şutul său, din poziţie foarte favorabilă, întâlnind bara laterală.

În minutul 54, Iapă Ionuţ intră în combinaţie cu Bîta Florin, scapă liber cu portarul Birăescu, şutează pe lângă acesta, aducând echipa din Bozovici în avantaj, 2-1 pentru Nera. Odată cu intrarea lui Cristi Vlădulescu în teren începe spectacolul paradelor portarului gugulan. Patru situaţii de singur cu portarul sunt salvate de Birăiescu care nu mai poate face nimic, în minutul 85, când Iapă îi pasează lui Vlădulescu care inscrie în poarta goală.

Aşadar o victorie importantă pentru ACS Nera Bozovici, contabilizată prin cele trei puncte din clasament. La finalul turului, echipa din Bozovici ocupă locul 3, cel puţin până la disputarea jocului restanţă dintre Anina şi Buchin(dacă oaspeţii nu înving la Anina, Nera va rămâne pe locul 3). Opt victorii, trei egaluri şi trei înfrângeri, 27 de puncte, aceasta este linia de clasament a echipei noastre, care va începe returul, anul viitor, cu un meci tot pe teren propriu, contra celor de la AS Oraviţa. Au contribuit la aceste rezultate antrenorii Mareşescu Sorin şi Marius Călin, întreg lotul de jucători, precum şi asistenţii medicali Ciosa Ion, Popa Adrian şi Lopatiţă Aurica. Desigur că toate aceste rezultate nu ar fi fost posibile fără sprijinul financiar al Primăriei Bozovici şi fără susţinerea Consiliului Local Bozovici.

Au evoluat pentru ACS Nera Bozovici :

Marin-Simion I., Bumbac, Koschling, Adamescu-Chiurtu, Ungureanu(cpt.), Drăgan, , Simion C.-Iapă, Bolvanescu

Au mai intrat : Bîta, Popescu, Vlădulescu, Tîrziu

Pe bancă : Almăjanu, Cojocariu

Antrenor : Marius Călin

O galerie foto consistentă de la acest meci, găsiţi pe pagina de facebook a echipei Nera Bozovici : https://www.facebook.com/Nera-Bozovici-166740180067709/

Un raspuns la Final de sezon merituos pentru ACS Nera Bozovici

 1. Cred ca de multi ani nu am avut o pozitie foarte buna in casament pentru care felicit jucatorii,corpul tehnic si de
  asistenta medicala,sustinatorilor si in mod esebit conducerea Primariei si Consiliului local.
  Cu ocazia venirii Craciunului si a anului Nou doresc la toti Sarbatori Fericite si Anul 2016 sa va aduca mult
  noroc,fericire si noi succese la echipa de fotbal NEA BOZOVIICI.
  Cu mult respect si stima.

  Mateiu
  30 noiembrie 2015 la 0:05
  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.