Festival international de muzică electronică la Stancilova

Arhivat in: STIRI,ULTIMELE ARTICOLE |

STANCILOVADaca in anul care a trecut, Festivalul de muzica electronica de la Stancilova a reunit peste 1500 de vizitatori, anul acesta se asteapta ca numarul acestora sa fie cu mult depasit. Pe platoul ce incepe din preajma Caminului Cultural din Stancilova(de Sus) si pana la limita cu zona Cheilor Nerei vor fi multe locuri de poveste ce vor gazdui oaspetii sositi din toate colturile lumii. Libertatea de exprimare, libertatea de ascultare, libertatea si frumusetea pe care o ofera natura precum si ospitalitatea celor care locuiesc prin preajma au determinat impatimitii muzicii electronice sa revina in locul unde s-au simtit foarte bine in anul precedent, cu toate ca ei obisnuiesc sa-si schimbe locatia in fiecare an. Multi decibeli in boxele amplasate pe platoul de la Stancilova, prilej de mobilizare si participare, cu atat mai mult cu cat locul unde se desfasoara festivalul este situat deasupra Cheilor Nerei, privelistea fiind de o frumusete rar intalnita. Vor fi prezenti localnici cu mancare si bauturi specifice locului, totul natural intr-un decor natural, festivalul  fiind un bun prilej de promovare a zonei. Anul acesta, Festivalul international de muzica electronica de la Stancilova este programat sa inceapa vineri 8 august, mai sunt cateva aprobari de obtinut, dar perioada exacta de desfasurare va fi anuntata in cadrul acestui articol.

UPDATE 1 : Festivalul de la Stancilova a inceput in 8 august si se va incheia in 18 august 2014.

UPDATE 2 : Festivalul este in plina desfasurare, iar spre seara si in cursul noptii spectacolul atinge cote maxime. Multa muzica electronica, difuzata in zone diferite in care fiecare grup are componente electronice proprii, se danseaza in fiecare zona, noaptea aduce jocuri de lumini, tot ceea ce se petrece acolo fiind incadrat de frumusetea locului.

UPDATE 3 : In urma monitorizarii de catre poliţiştii antidrog de la Brigada de combatere a crimei organizate Timişoara a festivalului de la Stancilova, trei cetateni de origine franceza au fost retinuti. Acestia comercializau droguri, asupra lor gasindu-se si o suma importanta de bani, obtinuta, cel mai probabil, din vanzarea de droguri. Dupa cele intamplate, participantii au inceput sa plece, indemnati probabil de actiunea politistilor sub acoperire. Chiar daca astfel de manifestari se desfasoara in locuri retrase, uneori foarte greu accesibile, fara multa publicitate, cei de la DIICOT si-au facut treaba, demonstrand ca sunt prezenti peste tot. 

 

no images were found

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.