STIRIULTIMELE ARTICOLE

Drumul comunal DC 44 se reabilitează

Drumul comunal DC 44, tronsonul situat pe teritoriul administrativ al comunei Bozovici, se află în plin proces de reabilitare totală. Lucrările au avansat considerabil, iar dacă vremea se menține frumoasă se va turna și stratul de covor asfaltic. Lucrările s-au executat în extravilanul localității Bozovici spre Lăpușnicu-Mare, urmând să fie reabilitată și porțiunea de drum din interiorul localității Bozovici. Lucrările ar trebui să fie continuate spre Lăpușnicu-Mare, de la hotarul celor două comune, demersuri care țin de Primăria comunei Lăpușnicu-Mare.

Dacă treceți pe acest drum o să-l vedeți pe primarul comunei Bozovici mărșăluind printre muncitori și utilaje, cu metrul în mână, monitorizând și verificând lucrările. Comunitățile locale, prin reprezentanții lor, sunt mult mai interesate și mai responsabile față de implementarea proiectelor accesate. 

Dacă pe drumurile comunale există activitate, pe drumurile județene este pauză totală în continuare. Cândva, DC 44 a fost drum județean, la un moment dat fiind declasificat în drum comunal. Poate o ultimă soluție de reabilitare serioasă a drumurilor județene din Valea Almăjului ar fi transformarea lor în drumuri comunale sau în drumuri naționale. Altfel, cei care le-au administrat și cei care le administrează au arătat, până acum, că nu pot.

Urmăriți imagini filmate cu drona de pe DC 44.

Comments (1)

  1. Toata cinstea Domnului Stoicu,Primarul Bozoviciului,un edil vajnic si dedicat.Nadajduiesc ca si primaria Lapusnic sa ii urmeze exemplul renuntand la tonul vesnic plangacios.

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.