STIRIULTIMELE ARTICOLE

Cupa Iosif Rotariu la fotbal, ediţia a-II-a

CUPA IOSIF ROTARIUJoi, 12 iunie 2014, se va desfasura, pe stadionul Nera din Bozovici, a doua editie a Cupei Iosif Rotariu la fotbal. Programul zilei va cuprinde un campionat de fotbal pentru copii(orele 11-16), festivitate de premiere pentru copii(orele 16:30-17), meciuri de fotbal intre echipa lui Iosif Rotariu si Nera OldBoys, Nera 2014, echipa invitatilor(orele 17-19, trei reprize de 30 min.), festivitate de premiere pentru Iosif Rotariu si participanti(orele 19-20), masa festiva(orele 20-24).

Din echipa lui Iosif Rotariu vor face parte : Petre Ţurcaş, Paul Codrea, Cristi Dancea, Leontin si Casian Doana, Ilie si Dorinel Rotariu, Andrei si Francisc Vastag, Marcel Baban si Marius Calin, posibil sa vina si alte nume cunoscute din fotbal.

Manifestarea va fi moderata de Sergiu Taban si va fi reflectata in mediul online detinut de site-urile Reper24 si Repere Almajene.

Organizatorii evenimentului sunt Primaria Bozovici, Asociatia Children Hope Almaj EU.RO si Asociatia Sportiva Nera Bozovici, in colaborare cu AJF Caras-Severin.

Despre cum a fost la prima editie, puteti citi aici.

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.