STIRI

Campionat judeţean de fotbal pe teren redus

BozoviciAsociaţia Judeţeană de Fotbal Caraş-Severin anunţă înfiinţarea unui campionat judeţean de futsal  şi invită toţi iubitorii acestei discipline sportive să se înscrie în această competiţie, în perioada imediat următoare. Cu toţii practicăm acest sport, extrem de popular în rândul cărăşenilor, dar la nivel de hobby, în timpul liber.

AJF Caraş-Severin invită toţi fanii futsalului din judeţ să se inscrie la o competiţie organizată, aşa  cum se doreşte a fi campionatul judeţean de futsal.

La competiţie se pot înscrie echipe deja afiliate la AJFCS sau orice altă echipă formată din iubitorii de futsal. Campionatul se va disputa pe raza judeţului Caraş-Severin, pe terenuri de fotbal redus, în aer liber sau sală de sport, după posibilităţile logistice ale organizatorilor din zona respectivă.

Campionatul judeţean va fi împărţit pe zone geografice, formate, în general, jurul oraşelor judeţului: zona Reşiţa, zona Caransebeş, zona Oţelu-Roşu, zona Bocşa, zona Moldova Nouă, zona Anina – Oraviţa, zona Bozovici, zona Băile Herculane.

Regulament campionat futsal

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.