STIRIULTIMELE ARTICOLE

Balul Văii Almăjului

Balul Vaii AlmajuluiPrimariile si Consiliile Locale din Valea Almajului in colaborare cu Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Caras Severin  organizeaza, vineri, 06.decembrie.2013, ora 19, la Complexul Sfinxul Banatean din Baile Herculane,   BALUL VAII ALMAJULUI. Atmosfera va fi intretinuta de solistii alamajeni de muzica populara Nicu Novac, Florin Pistrila si Catalina Paslea , alaturi de tinere talente almajene. Evenimentul va fi moderat de Nicu Surulescu, realizator emisiuni tv. Parteneri media vor fi Tvt’89, Radio Resita, Radio Timisoara, Vest TV.

Costul unui meniu complet este de 80 lei/persoana, iar rezervari se pot face la sediile primariilor din Valea Almajului sau la receptia Complexului Sfinxul Banatean. Informatii suplimentare se pot obtine la nr. de telefon 0255/523050 sau 0723203170.

Comments (1)

  1. O excelenta idee si initiativa.Orice actiune avand ca scop mai buna intelegere a unui „loc” si promovarea identitatii si personalitatii unei „tari” romanesti(si inca si mai mult, a ALMAJULUI) este laudabila.

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.