SPORTULTIMELE ARTICOLE

AS Nera Bozovici – Metalul Otelu Rosu 2 – 1

DSCF3269Asteptat cu interes, atat de echipa gazda cat si de contracandidatele la primul loc, echipele din Anina si Berzovia, meciul  dintre Nera Bozovici si Metalul Otelu Rosu a fost aprig disputat, fiind deschis oricarui rezultat pana la ultimul fluier al arbitrului Stamatoiu Constantin.

Prima parte a jocului a apartinut gazdelor care si-au creat oportunitati de a marca prin Bumbac, Bita si Alin Adamescu.  Forma buna a lui Alin s-a demonstrat si in acest meci, el fiind coautor la primul gol, cand, cu o frumoasa executie, a sutat puternic, balonul a fost respins de portarul advers, iar Bita Florin a trimis in poarta, deschizind scorul in min. 22 al partidei.  Dupa golul primit, oaspetii au echilibrat jocul avand si ei o buna ocazie de a marca dar interventia portarului Marin a lasat nemodificat scorul. Ultima ocazie a primei reprize ar fi putut ridica scorul la 2-0, dar sutul lui Alin Adamescu, de la 20m, a fost respins spectaculos de portarul din Otelu Rosu.

Oaspetii, cu pretentii la primul loc, au abordat intr-o alta maniera repriza secunda, jocul bun al lor fiind rasplatit prin golul egalizator reusit de Badet, care a scapat singur spre poarta, in urma unei nesincronizari a apararii bozovicene. Egalarea a survenit in min. 51, dar Alin Adamescu a readus echipa din Bozovici in avantaj, in min.60, in urma unei actiuni personale, finalizata cu gol dupa o combinatie in viteza cu juniorul Ursu.

Bine asezati in teren de antrenorul Adrian Enasescu si sustinuti cu multa ambitie de publicul spectator, jucatorii echipei Nera Bozovici au jucat tactic pana la final, aparandu-se grupat si replicand taios pe contraatac prin Alin Adamescu, Bita Florin si Simion Calin. Merita remarcate si interventiile portarului Nicusor Marin, experienta acestuia dand siguranta apararii, fiind hotaratoare in pastrarea avantajului pana la finalul meciului.

Neinvinsa in ultimele cinci partide, cu 4 victorii si un egal, echipa Nera Bozovici demonstreaza  ca acolo unde este organizare si disciplina tactica exista si rezultate pozitive.  Bucuria victoriei a fost sarbatorita cu gratare, mici, suc si bere, fiind un bun prilej, pentru echipa si prietenii ei, sa dezbata meciul si fenomenul numit fotbal.

A.S. Nera Bozovici :

MARIN-BUMBAC, ANDRICI, KOSCHLING, ADAMESCU IONUT(cpt)(CHERA)-URSU, CÎRPAN, BOROZAN, ŢIRA, BÎTA(SIMION CALIN), ALIN ADAMESCU.

Urmatoarea etapa, programeaza miercuri, 21 mai 2014, o deplasare in Clisura Dunarii, la Berzasca.

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.