STIRIULTIMELE ARTICOLE

Aniversarea revistei Almăjana

DSCF3095Intr-un cadru deosebit, evenimentul a fost pe masura valorii revistei.  „Almăjana”, creata si crescuta de profesorul Iosif Bacila, este o revista culturala ajunsa in al 15-lea an de aparitie, eveniment marcat de aniversarea desfasurata in sala de sedinte a fostului Tribunal din Bozovici, actualmente locul unde isi desfasoara activitatile Asociatia Culturala Izvoare Almajene.
Bucuria aniversarii, dar mai ales bucuria existentei revistei, a fost transmisa prin luarile de cuvant de catre lector doctor Florina Bacila, prof. Iosif Bacila, ec. Gheorghe Fulga, prof.dr.ing. Alimpie Ignea, prof.Tunea Floarea, prof. Lazar Anton, dr. Iosif Badescu si primarul comunei Bozovici, Stoicu Adrian. De asemenea, au fost opinii si din randul invitatilor, toate cuvantarile aducand elogii revistei dar si speranta ca revista Almajana va avea continuitate.

 

Comments (3)

 1. La multi ani! Revistei”Almajana” si
  Felicitari initiatorilor.

 2. La mulţi ani revistei şi celor care trudesc pentru ea!

 3. Aniversarea Revistei „Almajana” este un eveniment de maxima importanta.
  Revista „Almajana” are,dupa parerea mea, un loc unic in viata culturala a Banatului de munte dar si a culturii romanesti in intregul ei.
  Revista „Almajana”,in chip eminent promoveaza identitatea unei „tari”,a unui loc romanesc fara pereche, dar , in acelasi, timp subliniaza adevarul ca unitatea se afla in diversitate.
  Doresc Revistei „Almajana”,redactorilor si tuturor celor care o fac sa apara si contribuie la continutul ei „La Multi Ani” si tot binele.

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.