ACS Nera Bozovici – Semenicul Văliug 7-2

Arhivat in: SPORT,ULTIMELE ARTICOLE |
??????????????

Nera – Văliug, seniori

Deși ar fi trebuit ca ACS Nera Bozovici să se deplaseze miercuri la Berzasca, meciul din etapa intermerdiară, din Clisura Dunării, a fost amânat la cererea echipei noastre, din cauza problemelor de efectiv cu care aceasta s-a confruntat. Multumim pe aceasta cale celor de la AS Berzasca si conducerii AJF Caras Severin pentru intelegerea de care au dat dovada.

Continua seria evoluțiilor pozitive pentru echipa fanion a Văii Almăjului, ACS Nera Bozovici învingând astăzi la scor echipa Semenicul Văliug. Revenirea lui Aurelian Zsollei și integrarea perfectă în linia de atac a lui Iapă Ionuț, coroborate cu jocul bun al celorlalți coechipieri, au condus către un joc  spectaculos  și un rezultat pe măsură. Trei goluri consecutive a reușit Iapă Ionuț, în prima repriza, fiind imitat în partea a doua a jocului de Gică Bolvanescu, intrat la pauză în locul lui Cristi Vlădulescu, acesta din urmă fiind și el autorul unui gol, din lovitură de la 11m, în prima repriză. Scorul la pauză a fost  4-0 pentru Nera, oaspeții reducând din diferență la scorul de 6-0.

Scorul ar fi putut fi mult mai mare daca ocaziile avute ar fi fost concretizate, dar și așa, rezultatul reflectă diferența de valoare și de pregătire fizică dintre cele două combatante.

Au existat însă și momente mai puțin plăcute pentru echipa noastră, Drăgan fiind eliminat în urma încasării a două cartonașe galbene, iar Ungureanu a văzut direct cartonașul roșu pentru un atac întârziat.

Concluzionând, se poate spune că am asistat la un joc spectaculos, echipa din Bozovici practicând un joc plăcut și eficient, având în Ionuț Iapă un lider care se impune tot mai evident. Trebuie remarcat și flerul antrenorul Mareșescu Sorin, acesta având meritul de a concepe o echipă ofensivă care reușește să se impună la scor. Apreciabilă și starea terenului din Bozovici, ca de obicei printre cele mai întreținute suprafețe de joc din județul Caraș-Severin.

Următorul joc se va disputa la Zăvoi, după care sunt programate două meciuri pe teren propriu, cu ocupantele primelor poziții din clasament, Voința Lupac și CSM Școlar Reșița. Să sperăm că până atunci vor reveni la echipă Bumbac Petru și Țira Clemente.

ACS NERA BOZOVICI : Marin(Farago) – Chiurtu, Adamescu, Koschling, Ungureanu – Simion Călin(Draghici), Zsollei, Drăgan, Ursu(Simion Ilie) – Vlădulescu(Bolvanescu), Iapă

 

??????????????

Nera – Oravița, juniori

S-a disputat o nouă etapă și pentru juniorii C, echipa din Bozovici impunânu-se cu un categoric 4-0 în meciul cu CS Oravița, după ce jucătorul nostru, Constantin(Euro),  a ratat o lovitură de la 11 metri(foto alăturat).

 

Un raspuns la ACS Nera Bozovici – Semenicul Văliug 7-2

  1. Bravo Nera.Cat mai multe succese.Felicitari si pentru juniorii Nerei,conducerii tehnice si administratiei.
    Cu stima din America.

    Mateiu
    2 mai 2015 la 21:35
    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.