STIRIULTIMELE ARTICOLE

ACS Nera Bozovici la început de drum

Antrenament Nera BozoviciNoua strucura sportiva, Asociatia Clubul Sportiv Nera Bozovici, va prelua si va continua activitatea fotbalistica de la Nera Bozovici, dar va aduce in prim plan si noi ramuri sportive, cum ar fi sectia de karate, coordonata de prof. Marian Mesinschi. Constituita din punct de vedere juridic, ACS Nera Bozovici este de fapt un club sportiv  care asteapta sa primeasca si Certificatul de Identitate Sportiva, in urma documentatiei depuse la Ministerul Tineretului si Sportului.

Echipa de fotbal s-a inscris deja in noua editie a ligii a patra a judetului Caras Severin sub noua titulatura, toti jucatorii care au activat la AS Nera Bozovici sunt acum componenti ai echipei de fotbal ACS Nera Bozovici. Dupa cum se poate observa, numele de ” Nera Bozovici” va fi dus pe mai departe, noua forma de organizare aducand mai multe avantaje, pe langa posibilitatea practicarii mai multor sporturi in cadrul acestui club sportiv.

La sectia de karate urmeaza ca cei care practica acest sport sa fie legitimati pe clubul nou infiintat, antrenamentele facundu-se de doua ori pe saptamana, marti si joi, sub comanda antrenorului mentionat si sub supravegherea parintilor.

Aceleasi zile, marti si joi, sunt prevazute si pentru antrenamentele echipei de fotbal care a inceput pregatirea pentru noul sezon sub comanda antrenorului Adrian Enasescu. Nouatatile din lotul alb-albastrilor sunt: fundasul Nica Razvan si mijlocasul central Stanciu Nicolae(campioni cu Recolta Berzovia in editia trecuta de campionat). La antrenamentele echipei participa si fundasul Vlad Cureteu, fost jucator la republicanii Resitei, in ultima perioada activand ca arbitru, acesta dorind sa-si continue cariera de jucator. De la echipa de juniori participa la antrenamente portarul Ionut Farago si jucatorii de camp Gosa Laurentiu, Simion Ilie, Ilia Draghici. Din echipa care a activat sezonul trecut vor fi  si cateva absente temporare : Alin Adamescu lipseste primele meciuri ale noii editii de campionat, la fel vor lipsi si Koschling Gusti si Bumbac Petru, care au plecat sau vor pleca sa munceasca o perioada in strainatate. Pana la inceperea campionatului se vor perfecta cateva jocuri amicale, in zilele de sambata, posibili adversari fiind echipele din Oravita, Anina si juniorii republicani ai Metalului Resita.

Imbucurator este faptul ca in cadrul echipei sunt acum 3 profesori de sport(Țira, Nica si Stanciu) precum si un proaspat student la Facultatea de Educatie Fizica si Sport(Simion Calin), cu totii vor contribui, alaturi de antrenorul Enasescu, la dezvoltarea  sportului  in Valea Almajului si la o evolutie cat mai buna a echipei de fotbal la nivelul ligii a patra.

Primaria si Consiliul Local Bozovici vor asigura  sprijinul financiar al ACS Nera Bozovici, asteptandu-se si sprijinul unor societati comerciale ce pot deveni sponsori ai noului club sportiv.

Comments (2)

  1. Hai sa fie intr-un ceas bun si sa vina si vestile cu rezultate.

  2. Mult succes in noua editie in divizia a patra a judetuluinCS.
    Cred in viitor si in echipa a doua in judetbpentru Nera Bozovici,pentru a asigura viitor pentru echipa prima.
    Hai „NERA

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.