SPORT

ACS Nera Bozovici – AS AD Mediam Mehadia 0-1

Infrangere pentru ACS Nera Bozovici in meciul disputat pe teren propriu impotriva celor de la AD Mediam Mehadia. O infrangere rusinoasa, nu atat prin prisma rezultatului, cat din cauza evolutiei din teren. Fara atitudine si forta, cu un joc care a convenit adversarului, ACS Nera Bozovici a aratat ca o echipa fara orizont, practicand un joc la intamplare, superficial, steril. Primele doua ocazii au apartinut gazdelor, Marius Calin nereusind sa invinga portarul oaspetilor, acesta fiind cel mai bun jucator al lor. Au urmat apoi o serie de contraatacuri ale oaspetilor care au ratat chiar si cu poarta goala, dar pana la urma reusind sa inscrie, in urma unei faze care nu anunta nimic periculos. Fundasul Andrici a trimis mingea spre portarul Marin, fara sa se informeze ca intre cei doi exista un adversar, iar Vasile Andrei Dorin a indeplinit o simpla formalitate, sa impinga mingea in poarta. Era 0-1 si minutul 36 al jocului dar, in acelasi timp, dupa cum s-a desfasurat jocul, erau premisele unui rezultat negativ. Dupa marcarea golului, oaspetii au inceput sa traga de timp, regrupandu-se pe doua linii in aparare.  Coordonati de pe banca de rezerve de primarul comunei Mehadia, domnul Iancu Panduru, cei de la Mehadia n-au mai contat in atac, aparandu-se eficient, avand avantajul unui plus de prospetime fizica si o mai mare pofta de joc. De partea cealalta, neputinta este cuvantul cel mai potrivit. Lipsa de putere fizica, generata de factori care tin mai mult de rugile care s-au desfasurat zilele trecute in Valea Almajului, precum si lipsa de concentrare, au determinat o evolutie dezamagitoare a echipei, o echipa care beneficiaza de conditii foarte bune pentru nivelul ligii a patra, poate cele mai bune. Pacat pentru munca celor care au tratat meciul serios, influentata de jocul slab al majoritatii. Desi pana la finalul meciului au exista oportunitati de a marca, ACS Nera nu a reusit acest lucru, rezultatul final aducand, la primul meci pe teren propriu, o infrangere din care trebuie ca greselile tuturor sa fie extrase, analizate si, pe cat posibil, eliminate.

In alte ordine de idei, campionatul de juniori inca nu a inceput, mai mult de atat, echipa din Bozovici a ramas singura inscrisa cu juniori A. Decizia AJF Caras Severin de a lasa libertatea cluburilor de a se inscrie cu ce grupa de juniori doresc a adus un avantaj pentru unele formatii, mai cu seama echipelor care nu pun baza pe juniori, dar va aduce un mare dezavantaj tuturor, peste 2-3 ani, cand unele echipe vor disparea tocmai din cauza aceasta, a disparitie juniorilor A. Echipa din Bozovici a fost constant alimentata cu jucatori crescuti si formati la aceasta categorie de varsta, in fiecare an fiind promovati 3-4 juniori la prima echipa. Din moment ce acesti juniori nu vor mai fi, in fiecare an vor fi cu 3-4 jucatori mai putini, trebuind sa  luam in calcul ca exista si obligativitea de a folosi  permanent  in teren  2 jucatori sub 21 de ani. Avand in vedere cele prezentate, ACS Nera Bozovici considera ca nu are nici o vina pentru faptul ca a ramas singura echipa inscrisa cu juniori A, beneficiind de aceeasi libertate de care au beneficiat si celelalte echipe, solutia trebuind sa vina din partea AJF.

ACS NERA BOZOVICI :

Marin- Chiurtu, Andrici, Voin(Mitocariu), Tira-Ursu(Cirpan), Borozan, Stanciu, Zsollie(Silmion Ilie)-Bita(Simion Calin), Marius Calin

Pe banca : Draghici, Jifcu, Tarziu

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.